18.04.2024 03:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Фракція Партії регіонів розкритикувала антиконституційні законопроекти уряду Азарова

Зустріч прем'єра Микола Азарова з фракцією Партії регіонів супроводжувалася скандалом — главу уряду звинуватили в саботажі реформ.

Про це повідомляють джерела «Української правди».

За їхніми словами, зустріч, яка відбулася в середу ввечері без участі преси, проходила на підвищених тонах.

Зокрема, кажуть джерела, несподівано критику на адресу уряду дозволив собі голова фракції Олександр Єфремов.

«Єфремов прямо запитав у Азарова — чому ми, депутати, маємо виступати адвокатами неякісних законопроектів уряду», — переповів співрозмовник «Української правди».

У свою чергу, регіонал Ярослав Сухий заявив Азарову: «У мене таке враження, що уряд не проводить реформи, а саботує їх».

Критично виступив Андрій Деркач, який висловив обурення непрозорим розподілом ліцензій на цифрове мовлення - і в підсумку його телекомпанія «Ера» її також не отримала.

Деркача підтримав Сухий, який сказав, що після того, як в ліцензіях відмовили багатьом регіональним телекомпаніям, годі сподіватися на їхню лояльність на парламентських виборах.

За словами джерел, також з критикою на адресу уряду та влади загалом виступили регіонали Ігор Плохой, Григорій Смітюх та Володимир Ландік.

У той же час депутат Ігор Плохой в коментарі УП заявив, що не критикував дії уряду, а тільки висловив свої зауваження щодо законопроекту про конфіскат.

«Я не критикував уряд, а тільки висловив свої зауваження по законопроекту. А Ландік, як мені здається, узагалі не виступав», — сказав депутат.

У той же час він не став заперечувати критичні висловлення на адресу уряду на зустрічі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-01-2012 18:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100