28.03.2024 13:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Турчинов примушував політиків підписувати угоду про спільні дії, не читаючи

Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко заявив, що не підписав угоду про спільні дії об’єднаної опозиції, оскільки не бачив її тексту, повідомляє «Спротив».

«Тексту не бачив, нам його організатори акції не надали ні завчасно, ні безпосередньо на мітингу», – написав Гриценко на своїй сторінці в Facebook.

"Прямо запитав Турчинова: «Саша, покажи документ, щоб я міг прийняти рішення щодо підписання? Відповідь: а ти підписуй, як інші, не читаючи. Такого не було і не буде — ніколи!», – наголосив політик.

«Тож тепер ми уважно вивчимо уже підписаний іншими опозиційними партіями документ – і приймемо рішення, про яке повідомимо через ЗМІ», – пообіцяв Гриценко.

Він також заявив, що підписав Меморандум солідарності з громадськими організаціями як голова громадської організації «Громадянська позиція», а не однойменної партії.

«Підписав Меморандум солідарності з громадськими організаціями — підприємцями, афганцями, чорнобильцями та іншими — про спільні дії по зміцненню демократії та громадянського суспільства. З цими організаціями ми вже ...співпрацюємо разом, зокрема в Донецьку, Черкасах, Львові», – пояснив він.

Гриценко підкреслив, що до єднання опозиційних партій цей документ не має жодного відношення.

Як повідомлялося, раніше Гриценко заявив, що може розглянути питання про підписання угоди про спільні дії об’єднаної опозиції лише в тому випадку, якщо інші опозиційні партії «погодяться повикидати з неї будь-які згадки про КОД, включити всі, в тому числі й позапарламентські сили, і не вирішуватимуть за людей, які партії мають йти на вибори».

«Той проект тексту, який мені передали, не має жодного відношення до об'єднання. Це пакт про ненапад», – заявляв політик.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-01-2012 17:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100