28.03.2024 22:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Молодь у Львові влаштувала похорони невиконаним обіцянкам Януковича

Молодіжні організації ВО «Свобода» і «Фронту змін» до другої річниці президентства Віктора Януковича провели флеш-моб «Похорон втрачених можливостей», повідомляє «Спротив».

У символічну труну з написом «Партія районів» опозиційна молодь поклала папірці, в яких вказала те, що забрала партія влади: Чорноморський флот, судочинство, дипломи, віру в майбутнє, соціальний захист, українську пісню, свободу слова, роботу, доступне житло, демократію, впевненість в майбутньому.

Далі «похоронна процесія» вирушила до Львівської облдержадміністрації, щоб передати символічну труну з «втраченими можливостями» для президента.

«Акцією молодіжні організації продемонстрували те, що Україна втратила за два роки президентства Януковича, а саме: безглуздо «поховала» час та можливості. Труна символізує період повноти влади в руках Партії регіонів, низка рішень якої відверто загрожує суверенітету держави та існуванню українців як нації. Молодь принесла цю «труну втрачених можливостей» до ставленика Януковича на Львівщині, аби нагадати владі: ніщо не забуто, і ми невдовзі прийдемо її змістити», – розповів журналістам керівник Львівської міської організації «Студентська Свобода» Михайло Семчій.

У цей же день у Львові біля пам'ятника Тарасові Шевченку відбувся мітинг, учасники якого обвинувачували президента Віктора Януковича у встановленні антиукраїнського режиму.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-02-2012 15:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100