24.04.2024 18:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ярослав Биструшкін підкуповує виборців продпайками на Троєщині. Фото

Колишній депутат Київради, лідер громадської організації «Київ – наш дім» Ярослав Биструшкін розпочав агітаційну діяльність на Троєщині.

Днями мешканці цього житлового масиву отримали традиційні для передвиборчого періоду продуктові пайки. Дісталися вони лише жінкам як подарунок до 8 березня.

Про своє існування президент фестивалю «Чайка Open air» і син екс-керівника Головної служби гуманітарної політики і з питань збереження національної культурної спадщини нагадав печивом «Марія», солодким рулетом, дешевим чаєм і ручкою з власним ім'ям.

За словами користувача Facebook Алекса Кухарчука, людей зібрали на кіно, де обіцяли вручити подарунок до свята.

«Спочатку на будинках розвішували оголошення з пропозицією у конкретний день вийти в двір і отримати подарунок та запрошення кіно... зрозуміло, що подарунків ніхто в руки не роздавав, а говорили, що вони будуть в кіно... У самому ж кіно виступив кандидат, а після всього роздавали ось такі пайки», — написав Кухарчук.

Як відомо, Ярослав Биструшкін, 1977 року народження, син екс-керівника Головної служби гуманітарної політики і з питань збереження національної культурної спадщини актора Олександра Биструшкіна (очолював культурне управління у 1993–2006). Варто відзначити, що у 2002—2006 роках Ярослав був депутатом Київради, заступником голови гуманітарної комісії Київради.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-03-2012 16:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100