24.04.2024 00:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Джинсу» від Королевської таки замовляли. Аудіо. Відео

Схоже, телеканалу News One все ж пропонували розміщувати замовні матеріали про діяльність Наталії Королевської.

Такий висновок можна зробити, порівнявши голос начебто представника рекламного агентства «Проактив» Анни Авраменко в розмові з журналістами телекомпанії, і голос Авраменко в інтерв’ю «Телекритиці».

Як відомо, News One оприлюднив телефонну розмову, у якій жінка, що представилась Анною Авраменко, пропонує каналу «пакетом» розміщувати матеріали про народного депутата Наталію Королевську.

У розмові вона сказала, що займається розміщенням матеріалів про події, у яких бере участь Королевська, «практично на всіх телеканалах».

«На Масляну вона каталася на конях, на 23 лютого вона вітала чоловіків, а минулого тижня вона їздила в Запоріжжя і зустрічалася з малим і середнім бізнесом. На цьому тижні планує на 8-е число когось вітати. На наступному тижні поїде до Чернігова, Черкас. Вона просто катається по Україні, спілкується з бізнесменами, представниками місцевої влади та обговорює з ними поточні питання», — розповіла жінка.

В аудіозаписі називаються різні телеканали, з якими вже співпрацює агенція, але News One їхні назви перекрив звуковим сигналом.

«Припустимо, То *** її висвітлює тільки в тому випадку, якщо вона садить дерева. Це Буває раз на рік», — каже жінка.

«Є ***-й, ***-й, телеканал ***, холдинг *** ка: ***, ** *, ***. Кожен канал робить свої інтерпретації, робить *** свою інтерпретацію. У кожного каналу свій хронометраж: десь тільки хвилина, десь хвилина десять, десь хвилина двадцять. Це все враховується. І кожен канал дає свій пакет. Припустимо, *** її висвічує о п'ятій вечора, в 2:00 ночі і о восьмій ранку наступного дня. На *** вона виходить в ранкових блоках: о шостій ранку, о сьомій ранку, о восьмій ранку. На ***-му вона виходить в блоці, який мені дав сам ***-й, — чотири рази на день. На ***-му вона виходить чотири рази на день», — розповідає співрозмовниця каналу.

Рекламна агенція «Проактив медіа консалтинг» є партнером медіахолдингу «Ера-медіа» (телеканал і радіо «Ера», інтернет-видання «Киевский телеграфЪ» і «Версии»), а для листування використовує адресу телецентру на вулиці Мельникова, 42, де також розташована телекомпанія «Ера».

Пізніше в інтерв’ю «Телекритиці» Авраменко спростувала свою причетність до скандалу, набрехавши, що все це «чернуха і підробка, вибори на носі».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-03-2012 17:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100