29.03.2024 02:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Донеччині регіонал Володимир Вечерко забрехався на передвиборчих білбордах. Фото

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Вечерко розмістив у низці міст білборди з помилковою інформацією. Про це написав блогер frankensstein.

Політик повідомив, що подарував лікарням міста устаткування на 1 мільйон гривень. За інформацією блогера, білборди з'явилися в Донецьку, Краматорську та Дружківці.

Втім, журналісти газети «Наша Дружківка», звернувшись до начальника міського відділу охорони здоров'я Олени Деснової, дізналися, що ніякої допомоги від депутатів лікарням міста не надходило.

«Минулого року ми взагалі не отримували ніякого обладнання: ні на міськздороввідділ, ні на лікарні, а потреба величезна!» — зазначила вона.

Незабаром після публікації матеріалу до ЗМІ звернулися представники депутата Вечерка, заявивши, що сталася помилка.

«Звертаємо вашу увагу на те, що розміщення постера в Дружківці є наслідком технічної помилки рекламного агентства „Т52“, яке є власником даних рекламних площин, проте аж ніяк не наміром Володимира Вечерка обдурити жителів», — зазначили у спростуванні.

За словами представників депутата, постери були розраховані на міста Стаханов і Первомайськ Луганської області.

Нагадаємо, що представники Партії регіонів вже почали активну передвиборчу агітацію перед виборами в Раду в регіонах, роздаючи виборцям під виглядом благодійної допомоги безкоштовні квитки, продуктові набори, цукерки.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-03-2012 17:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100