23.04.2024 16:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович відмовився зустрічатися з Левко Лук’яненком

Герой України Левко Лук’яненко обурений тим, що чиновники адміністрації президента України відмовили йому у зустрічі з главою держави Віктором Януковичем.

Про це йдеться у переданому УНІАН відкритому зверненні Лук’яненка на ім’я Януковича.

«Службовці Вашої адміністрації заявили, що Ви відмовилися мене прийняти. Не знаю, чи відмовили Ви чи Ваші служби самі постаралися зекономити Ваш час, одначе факт, що мені відмовлено зустрітися з Вами», — зазначив Лук’яненко.

«Хочу зразу попередити, що я для себе особисто нічого просити не мав наміру. Мені не потрібно ані посад, ані якогось матеріального забезпечення чи дотацій на лікування», — зауважив він.

«Я учасник бойових дій Другої світової війни. Все життя боровся за вихід України з-під влади Москви, відбув у тюрмах, концтаборах та засланні 27 років. Реабілітований Державою Україна. Мені присвоєно звання Героя України», — нагадав Лук’яненко.

Він також нагадав, що є автором Акту проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року.

«Період самостійності, на жаль, не став періодом розквіту України. Борці за волю України і я з ними є свідками руйнації продуктивних сил України й моральної деградації», — написав дисидент.

«Не за таку самостійну Україну ми боролися. І якщо ми неспроможні зараз вплинути на реальний стан справ, то хотілося почути від Президента – найвищої особи в державі – пояснення деяких фактів сьогоднішньої української дійсності, а може й дещо порадити», — зауважив Лук’яненко.

«Якщо відмовлено мені, то кому ж тоді не відмовлено? Такої зневаги до мене не виявляв жоден з трьох попередніх президентів України. Якщо відмовлено всім громадянам (окрім державних посадовців), то кому ж тоді служить Президент?», — запитує у президента Лук’яненко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-03-2012 13:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100