29.03.2024 09:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Харкові дочка депутата-регіонала збила людину

Дочка депутата Харківської райради Христина Рожанська 13 квітня 2012 року збила людину на пішохідному переході.

Про це повідомляє газета «Сегодня».

31-літню жертву аварії, Ірину Козлову, із численними травмами доставили в лікарню швидкої допомоги.

«Ми стояли на вул. Культури, чекали, поки для нас загориться зелений сигнал світлофора. У цей час з лівого боку, незважаючи на червоний сигнал, на перехрестя вилетіла „Шкода“ білого кольору. Жінка йшла через перехід на зелений, іномарка збила її й помчалася далі, навіть не пригальмувавши», — розповів  свідок ДТП Марина.

 

Виявилося, що іномарка належить 19-літній Христині Рожанській — дочці депутата Харківської райради від Партії регіонів Володимира Рожанского.

Форумчани запевняють, що саме ця дівчина була за кермом, як доказ приводять переписку з подругою Христини.

«Так, я знаю, що вона збила людину, ми разом були з нею в машині. Даішнки нічого не вимагали за закриття справи. Є проблеми, які ми вирішуємо одним телефонним дзвінком», — розповіла в соцмережі подруга Рожанської Айла Джанієва.

У ДАІ також не приховують інциденту, але наполягають: водій не зникла, а лише припаркувалася на перетинанні проспектів Леніна й Правди.

«Інспектори ДАІ біля станції „Наукова“ не знайшли машин з ушкодженнями, характерними для ДТП. А от під час обстеження прилягаючої території, на сусідньому перехресті знайшли білу „Шкоду“, водій якої, 19-літня дівчина, зізналася в тому, що вона збила пішохода і чекає, поки приїде ДАІ», — сказав прес-секретар місьДАІ Олег Ніконенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-04-2012 10:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100