28.03.2024 16:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У нардепа-регіонала Іванющенка годинник за півмільйона доларів. Фото

Народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко носить годинник вартістю від півмільйона доларів.

Про це у своєму Facebook написав журналіст Влад Содель, який сфотографував Іванющенка в Раді. Нагадаємо, депутат, який не дуже часто відвідує Раду, вчора приїхав на голосування за омбудсмена.

«Юрій Іванющенко блиснув не тільки своєю персоною а й чудовим турбійоном Ulysse Nardin Alexander the Great Westminster Carillon Tourbillon 780-90, справжнім твором годинного мистецтва», — написав журналіст. «Годинник може коштувати від півмільйона баксів і вище, все залежить, від того, як вирішать в Улісс Нардін», — зазначив журналіст.

На сайті www.essential-watches.com годинник Ulysse Nardin Alexander the Great Westminster Carillon Tourbillon 780-90 коштує 685 тис. дол. Виготовлено всього сто таких годинників для обмеженої кількості власників по всьому світу.

Зазначимо, турбійон – це механізм для збільшення точності роботи годинникового механізму. Він покликаний компенсувати вплив гравітації Землі на точність ходу годинника. Анкерний механізм (власне турбійон), поміщений на спеціальне шасі, кожні кілька хвилин обертається навколо своєї осі, при цьому центр гравітації механізму постійно змінюється, що дозволяє щогодини працювати максимально точно, не допускаючи відхилень більше ніж на 0,3 секунди на добу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-04-2012 12:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100