24.04.2024 17:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У «газових контрактах» Тимошенко знайшли ознаки державної зради — Юрій Мірошниченко

Представник президента у Верховній Раді, народний депутат Юрій Мірошниченко нагадав, що після підписання у 2009 році «газових угод» між Україною та Росією, Рада з питань безпеки та національної оборони під головуванням тодішнього президента України Віктора Ющенка побачила у діях Юлії Тимошенко під час підписання цих контрактів ознаки державної зради. Про це він заявив під час неформального спілкування з журналістами.

«Що стосується самої проблеми Тимошенко. Тимошенко розглядається,  як лідер опозиції і важливо, щоб ми правильно зрозуміли меседж, який лунає з Заходу, що опозиційність не повинна ставати індульгенцією, але необхідно забезпечити принцип політичної конкуренції. І в цьому контексті президент неодноразово заявляв, що ця проблема існує, тому що вона є лідером провідної опозиційної сили, це правда. Але ж проблема в тому, що вона порушила закон і це встановлено. І тепер, говорячи про Тимошенко, як політика, ми не коментуємо справи, за якої її було засуджено. Ми не коментуємо, що дійсно під час підписання угоди з РФ нею було порушено закон України в частині процедури ухвалення рішень, а сама угода є , м’яко кажучи, не в інтересах України», — сказав Ю. Мірошніченко.

Він наголосив, що свого часу РНБО побачило в діях Ю.Тимошенко ознаки державної зради. Суд виніс їй обвинувальний вирок тільки за перевищення службових повноважень і засудив її до 7 років ув’язнення, тоді як санкція статті, за якою її засуджено, передбачає і більший термін позбавлення волі.

Нагадаємо, що колишнього главу уряду визнали винною у перевищенні службових повноважень при укладанні на початку 2009 року газової угоди з Росією.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-05-2012 21:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100