20.04.2024 00:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутата-вбивцю Лозінського етапували до Мартусівської колонії на Київщині

Екс-депутата Віктора Лозінського, засудженого до 15 років позбавлення волі за вбивство селянина на Кіровоградщині, минулого тижня без зайвого галасу етапували до Мартусівської колонії посиленого режиму в Бориспільському районі на Київщині.

Як пише газета «Комсомольська правда в Україні» з посиланням на джерела в пенітенціарній службі, етапування Лозінського проходило без помпи. Його відправили в колонію разом з усіма засудженими, і Лозінський сам тягнув два баула зі своїми особистими речами.

«Він не відноситься до категорії співробітників правоохоронних органів, і питання про його відправку до Чернігівської спеціалізованої колонії для колишніх міліціонерів, прокурорів, податківців і суддів не розглядалося. Вибрали Київську область. По-перше, він прописаний в Києві, а ми намагаємося тримати засуджених неподалік від місця проживання. По-друге, цей заклад відповідав необхідному рівню безпеки. Адже Лозінському належить провести за колючим дротом більше десяти років», — розповів представник служби журналістам.

В ув'язненні у київському СІЗО Лозінський провів 2 роки і 2 місяці: до цього він вісім місяців після вбивства переховувався від слідства, а 1 березня 2010 прийшов в Генпрокуратуру здаватися. Ще рік він просидів в СІЗО після оголошення вироку і винесення рішень апеляційними судами.

Нагадаємо, у квітні 2011 року скандального екс-нардепа Віктора Лозінського, обраного за списками БЮТ, засудили до 15 років позбавлення волі за вбивство мешканця Кіровоградщини Валерія Олійника, який опинився на шляху депутата, коли той об'їжджав свої лісові угіддя з друзями.

Справа Лозінського в Україні набула великого резонансу, звернувши увагу громадськості на безкарність злочинів багатьох державних службовців.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-05-2012 10:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100