28.03.2024 18:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Сухий назвав «х*йнею» ймовірні санкції з боку США

Нардеп від Партії регіонів Ярослав Сухий назвав проект резолюції Сенату США щодо України «примітивним політиканством».

«А чому не було резолюції у зв'язку з ув'язненням Лазаренка, який був в опозиції до Кучми?.. Вибачте, але я таку х…ю навіть коментувати не хочу», — заявив він у коментарі УНІАН.

Регіонал назвав ініціативу американських сенаторів звичайнісіньким тиском на Україну, який не матиме під собою жодних наслідків.

«Заборона в'їзду Пшонці до США... Яке щастя — поїхати в Америку! Дурня якась! Це примітивне політиканство. На черзі тепер що, розбомбити Україну? Чи що? Вщент розбити наші промислові гіганти, наші інформаційні центри, визволити ту авантюристку з тюрми й поставити її президентом», — обурився Сухий.

Нардеп вважає, що запропоновані санкції у разі їхнього запровадження не матимуть негативних наслідків.

«Я не маю таких грошей, аби тримати їх в Америці. Тоді про що тут говорити... Мені взагалі неприємно це обговорювати, бо всі ці речі навколо цієї баби — підлі, цинічні, які б'ють по Україні, а не по Пшонці. Велику проблему знайшли. І що тепер робити? Нехай тоді США їдуть до нас, лікують наших зеків, тоді нехай судять, кого посадити, кого звільнити. Навіщо тоді нам Українська держава, якщо в нас є люди за кордоном, які то вирішуватимуть?», — заявив Сухий.

Він додав, що, «знаючи схильність Тимошенко роздавати хабарі», йому зараз просто цікаво, «у яку копієчку їй обійшлися піар-акції на свою підтримку».

Раніше, 17 травня 2012 року у Сенаті США був зареєстрований проект резолюції із закликом до Держдепартаменту заборонити в'їзд президенту України Віктору Януковичу, генпрокурору Віктору Пшонці та іншим відповідальним за справу екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Проект резолюції розробив сенатор Дж.Інхоф від штату Оклахома.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-06-2012 9:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100