20.04.2024 07:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російський політтехнолог з Банкової Шувалов затверджує телепрограми Шустера

Тележурналісти придумали для НТКУ формат програми «Народний кандидат», затвердили його в Шувалова і допрацювали з Пилипцем.

Тележурналіст Євгенія Цвєтанська заявила, що формат програми «Народний список» з Наталією Королевською, яку запускає Перший національний і «Савік Шустер студія», зроблений за її ідеєю, затвердженою політтехнологом Ігорем Шуваловим. Про це вона повідомила для видання «Телекритика».

Телепроект під робочою назвою «Народний кандидат» нещодавно придумали Євгенія Цвєтанська із журналістом ICTV Володимиром Горковенком і затвердив політтехнолог Ігор Шувалов (неофіційний радник глави адміністрації президента), стверджує журналістка. «Володимир Горковенко розмовляв з Ігорем Шуваловим щодо цього проекту. І Шувалов дав добро, щоб він виходив на НТКУ. Після цього зібрались я, Володимир Горковенко та Олександр Пилипець (шеф-редактор новин «Інтера». — ТК) і ми склали концепцію цієї програми», — розповіла пані Цвєтанська.

Володимир Горковенко підтвердив «Телекритиці» цю інформацію. Зустріч з обговорення проекту відбулася ще в середині квітня.

«На зустрічі Ігор Шувалов сказав, що Наталія Королевська може потягнути цей проект», повідомила пані Цвєтанська.

Євгенії Цвєтанській вдалось отримати сценарій проекту Першого національного «Народний список». Він майже не відрізняється від сценарію програми, придуманої нею, стверджує журналістка. «Олександр Пилипець взявся віднести цей проект Єгору Бенкендорфу. Далі мені повідомили, що цей проект не знайшов спонсорів і не буде реалізований. Я сумніваюсь, що це збіг», — додала Євгенія Цветанска. Авторські права на сценарій своєї програми журналістка не реєструвала.

Нагадаємо, політичний телепроект «Народний список» на замовлення НТКУ виробляє «Савік Шустер студія». Ведучим стане Савік Шустер. Суть програми полягає в змаганні молодих активістів за звання народного кандидата, переможець якого отримає місце в партійному списку Наталі Королевської.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-06-2012 9:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100