19.04.2024 13:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Азарова потрібно оштрафувати за розпиття пива на робочому місці — Микола Томенко

Прем’єр-міністр Микола Азаров порушив закон, коли випив пива з шведським фанатом у державній установі.

Про це заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

На його думку Азаров пропагує вживання алкоголю, що є неприпустим.

«Але ще більш ганебно і неприпустимо, коли всупереч закону та принципам захисту моральності керівники країни починають пропагувати вживання алкогольних напоїв, тим більше в робочий час і тим більше в приміщені органу державної влади», — заявив Томенко.

Віце-спікер підкреслив, що історія з так званим розпиванням пива в будинку Уряду Азаровим чітко підпадає під дію закону, яким обмежується споживання і продаж пива та слабоалкогольних напоїв.

Томенко нагадав, що згідно закону «забороняється споживання пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв: у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ».

Він також наголосив, що Кодекс про адмінправопорушення передбачає попередження або накладання штрафу за розпивання пива у заборонених законом місцях, а також накладення штрафу за розпивання пива на робочому місці.

Зважаючи на це, Томенко звернувся до начальника Головного управління МВС у Києві з проханням вжити заходів для накладання адміністративного стягнення на Азарова.

Як відомо, у 13 червня 2012 року Азаров пив пиво на робочому місці разом з шведським фаном.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-06-2012 13:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100