28.03.2024 12:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп-регіонал Ландик підтвердив, що писав кляузу до Генпрокуратури проти журналістів Lb.ua

Одіозний народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік не може пояснити, чому прокуратура почала перевірку за його заявою проти видання Lb.ua лише через 8 місяців після звернення.

У коментарі Радіо Свобода Ландік підтвердив, що подав заяву до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Lb.ua ще 8 місяців тому, одразу після виходу статті «Ландік-старший рятує сина за допомогою технологів і „правильних“ коментарів на сайтах».

За його словами, йдеться не про спробу тиску на видання, а лише про з’ясування обставин публікації матеріалу, в якому оприлюднили його приватне СМС-листування.

«Я хочу, щоб відповіли – мала вона на це право, чи не мала? Як вона опублікувала, я подав заяву. Моє прізвище Ландік, а не Пшонка. Запитайте у них. Але я написав одразу», — сказав депутат.

Він також вважає даний матеріал замовним.

«Як ви вважаєте, можна залазити до людини у комп’ютер, лазити, опубліковувати. Взяти написати на людину, що він моральний урод, що він скотина! Писала б людина від нічого робити таке задарма? Ні! Займається „заказухою“, хай відповідає!» – стверджує Ландік.

Як повідомлялося, депутат звернувся до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу за недотримання таємниці листування інтернет-виданням Lb.ua.

Його обурила публікація від 18 листопада 2011 року, в якій розмістили фото, де він у сесійній залі парламенту веде СМС-листування щодо долі свого сина, який на той момент перебував під судом за звинуваченням у побитті дівчини.

Пізніше шеф-редактор Lb.ua Соня Кошкіна заявила, що вважає звернення Ландіка до прокуратури тільки приводом для розправи з виданням.

Володимир Ландік звернувся до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу за недотримання таємниці листування інтернет-виданням Lb.ua. У заяві депутата фігурують шеф-редактор сайту Ксенія Василенко (Соня Кошкіна), головний редактор Олег Базар і фотокореспондент Максим Левін. Володимира Ландіка обурила публікація від 18 листопада 2011 року, в якій розмістили фото, де він у сесійній залі парламенту веде СМС-листування щодо долі свого сина, який на той момент перебував під судом за звинуваченням у побитті дівчини.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-06-2012 12:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100