25.04.2024 09:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Васильович, коли з вилами йдемо на Київ?

За президентства Віктора Януковича люди стали бідніші. Про це в інтерв'ю «Газеті по-українськи» сказав сільського голови Ковалівки на Полтавщині «свободівець» Юрій Бублик.

«Занепад села розпочався ще з Кучми. Розпаювання провели без мізків — колгоспи розвалили, а натомість нічого не створили. Партія регіонів — то окупаційна адміністрація Кремля. Їм українського нічого не треба. Перше завдання „Регіонів“— знищити село, вивільнити чорноземи, продати їх і втекти за кордон», — розповів він.

За словами сільського голови, про президента Віктора Януковича люди кажуть одні матюки.

«Дратують дорогі годинники, машини, літаки. Зараз отримують по „Вітіній тисячі“. Кажуть: віддають нам те, що вкрали. Видавати гроші з бюджету по тисячі — то черговий підкуп. А Тимошенко в тюрмі вже всім набридла. Новини через неї не хочуть дивитися», — зауважив Бублик.

Він наголосив, що у суспільстві є революційні настрої.

«Приходять буває, кажуть: „Васильович, коли з вилами йдемо на Київ? Гукай“. Але я намагаюся такі апетити стримувати. То крайній шлях — шлях крові. Останньою краплею перед революцією може стати ще один мажор, як у Миколаєві з Оксаною Макар. Але революція має виникнути в головах людей. Можливо, вибори сколихнуть, якщо будуть масові фальсифікації. І лідера для цього не треба», — додав він.

Бублик переконаний, що фальсифікацій під час виборів буде дуже багато.

«Особливо „каруселей“, коли бере виборець два бюлетені: один кидає в урну, а другий виносить і за кутом продає. Кажуть, „регіонали“ платитимуть по 500 гривень за бюлетень», — сказав сільський голова.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-06-2012 18:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100