19.04.2024 20:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Марнотратство. Литвин замовив моніторинг новин на 75 тисяч грн

Управління справами Верховної Ради України 3 липня за результатами тендерів уклало низку угоду на послуги вартістю 335 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Парламент за 77 тис грн. замовив ТОВ «Контекст-медіа» моніторинг в липні-грудні основних вечірніх інформаційних випусків новин загальнонаціональних телеканалів – УТ-1, «Студія 1+1», «Інтер», ICTV, «5 канал», СТБ, «Новий канал», ТРК «Україна» і TВi.

На вимогу управління справами моніторингова фірма має надати запис на цифровому носії випуску новин телеканалу не пізніше, ніж через шість годин після звернення, і постійно надавати повнотекстову роз шифровку новинних випусків.

Також Верховна рада заплатить ТОВ «Юридична фірма «Інститут досліджень проблем законодавства ім.Ярослава Мудрого» 96 тис грн. за переклад резюме до нормативно-правових актів України англійською мовою і послуги з супроводження системи машинного перекладу Pragma Expert.

Ще 163 тис грн. отримають Інститут проблем математичних машин і систем НАН України і ТОВ «НВП «ТН Інтегрейшн» за технічне обслуговування та поточний ремонт технічних засобів системи «Рада» та обладнання бездротової мережі. З врахуванням цих закупівель управління справами ВРУ в 2012 році провело закупівлі товарів та послуг на загальну суму 37,36 млн грн.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-07-2012 15:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100