19.03.2024 09:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Львові зафіксовані перші випадки антиагітації

За два тижні до офіційного початку виборчої кампанії у Львові зафіксовано перші випадки антиагітації.

Зокрема, передовий удар технологів із штабів суперника прийняв на себе новачок цьогорічних перегонів — Дмитро Добродомов (кандидат від політичної партії «УДАР» у 115 виборчому окрузі). Популярному телеведучому та генеральному продюсеру телеканалу «ЗІК» пригадали роботу дідуся в органах НКВД. Плакати з написом «Це онук НКВДИСТА Дмитро Добродомов. Хочеш такого «народного депутата?» були помічені в кількох районах Сихівського житлового масиву (територія 115 ВО). Плакат без вихідних відомостей обігрує доволі гостру для міста тему і може помітно зашкодити рейтингу кандидата. Наразі, ні Дмитро Добродомов, ні правоохоронні органи, жодним чином не прореагували на появу такої антиагітації.

Варто зауважити, що в колі львівських виборчих технологів подейкують, що плакати могли бути справою рук самого кандидата. Мовляв, таким чином він хоче перестрахуватися від появи в майбутньому більш ефективної та різкої «чорнухи».

Черговим постраждалим від антиагітації у місті виявився Віктор Медведчук з його «неполітичним» «Українським вибором». У центральному районі вулиці Чорновола всі сітілайти із зображенням цієї персони невідомі «покращили» за допомогою балончика з чорною фарбою. Зокрема, Віктору Медведчуку домалювали чорні окуляри та вуса. Наразі не відомо чи це — банальне хуліганство, чи справді продуманий акт антиагітації. Популярності подібні сітілайти куму Путіна точно не додадуть.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-07-2012 11:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

  • Tatiyana Pashaeva

    ДОбродомов продажна шкура, прогинається під людей Януковича надалі, адже треба відпрацьовувати гроші, які приходять із офшорних зон на Кіпрі.

  • Tatiyana Pashaeva

    Добрдомов мав на посаді директора із розвитку каналу ЗІК, Руслана Скулімовського, який також по сумісництву є менеджером младо- олігарха Курченка, прибічника сім’ї Януковича

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100