28.03.2024 11:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналістам не дозволили проводити мітинг біля Генпрокуратури. 6 фото

Судовий виконавець перешкоджає проведенню мітингу

Журналістам та громадським активістам, які 19 липня біля будівлі Генеральної прокуратури України протестували проти тиску на ЗМІ, незаконно заборонили проводити цю акцію у відповідності з рішенням суду від 3 липня 2012 року.

До протестуючих вийшов представник державної виконавчої служби, який оголосив постанову суду від 3 липня про те, що в центрі Києва протягом двох місяців заборонено проводити масові акції. Це судове рішення стосувалося представників окремих суб'єктів господарювання, які мали намір проводити акції в центрі столиці. У рішенні суду також зазначено «інші особи».

Судовий виконавець зазначив, що рішення суду забороняє проводити будь-які акції протесту в центрі Києва.

За інформацією «Української правди», біля будівлі Генпрокуратури знаходилося близько 100 представників медіа.

Раніше журналістів попросили відійти від приміщення Генпрокуратури на 100 метрів, так як надійшло анонімне повідомлення про мінування будівлі навпроти відомства. Також кордони міліції не пропускали громадян на вулицю Різницьку, де знаходиться Генпрокуратура.

Журналісти та громадські активісти прийшли в четвер під будівлю Генпрокуратури в знак протесту проти переслідування їхніх колег — сайту LB.ua і телеканалу ТВі.

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-07-2012 14:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100