28.03.2024 21:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Цензура на Український правді: закрито блог Володимира Цибулька. Фото

Черговий текст Володимира Цибулька про неспроможність так званої «опозиції» став останнім. Його звинуватили у писанні за не опозиційні гроші. Відтак редактор «Української правди» Олена Притула закрила його блог.

У дискусії, що з'явилась під статтею «Від ОО до ОООО ''Общєство с огранічєной оранжевой отвєтствєнностю'' Я-ка-Т-ва!», яку Володимир Цибулько розмістив на блозі «Української правди», звичне мляве обговорювання сучасної політичної ситуації переросло у викривання автора.

У коментарях з'явилась керівник «Української правди» Олена Притула, і повідомила, що блог Володимира Цибулька припиняє існування через «заказушність».

«Пане Цибулько! Питання. Чому на ваш блог замовлено банер? Кілька осіб мені розповідали, що ви отримуєте гроші за свої блоги на УП. І працюєте зовсім не на опозицію. Мої підозри повністю підтвердились. Шкода, не можу впіймати вас за руку. Ваш блог буде закрито».

На це Володимир Цибулько відповів на своїй сторінці у Facebook. Він розповів, що скромно живе, а банери може замовити будь-хто на будь-кого.

До речі, слід нагадати пані Притулі, що «працюють зовсім не на опозицію» Саша Чалєнко, Вадим Колесніченко та Інна Б. (Богословська), які мають свої дибільні блоги на «Українській правді».

«Прощай УП! Хотів би бачити як з УП будуть викурювати усіх на кого замовлять банер! Завтра сам замовлю банер на Ігора Мірошниченка», написав Цибулько.

Володимир Цибулько — поет, есеїст, очільник Асоціації «Нова література». Свого часу був радником президента Віктора Ющенка. Депутат Верховної ради ІV скликання.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-08-2012 10:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100