20.04.2024 17:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Власниця білборда «бабусі з котом» — в реанімації, а на борді заклеїли «регіони». Фото

На борді з бабусєю заклеїли "регіони"

 

Власниця рекламного агентства, що розмістило білборд із бабусею й котом, потрапила до реанімації. Про це пише інтернет-видання Дніпродзержинськ online з посиланням на автора білборда, опозиціонера Максима Голосного.

«Насамперед хочу сказати, що директора РА „АПЕЛЬСИН“ Наталю (власника білборда) після вчорашньої телефонної розмови з високопоставленим чиновником відвезли в реанімацію», – розповів Голосной.

«Із учорашнього дня вона офіційно на лікарняному – мені дуже шкода, що так трапилося. Але це сьогодні реалії: для цієї влади немає моральних принципів, немає закону — убивай, каліч, залякуй, але досягай своєї мети», — додав він.

«Ви подивіться, у Партії регіонів – сотні площин тільки в нашому місті, з яких вона мовить про стабільність, що наступила, і благополуччя. У нас – усього один, з якого ми, хоч і з гумором, але говоримо правду», – зазначив Голосной.

«І за нього вже постраждали й піддалися небезпеці життя кількох людей! Подивіться, яка реакція на єдиний банер – негайно зірвати, заклеїти, залякати! Невже вони думають, що люди й без цього не дізнаються правду? Це ганьба, ганьба на всю Україну!» — додав він.

«Наші послання до людей із цього білборда – це не піар, це спроба розбудити наше суспільство. І поки я „в строю“, я не залишу спроб це зробити», – відзначив Голосной.

Сам Голосной є головою Єлизаветівської сільської ради й балотується в парламент по одному з мажоритарних округів. За його словами, після того, як він був зареєстрований кандидатом, його оголосили в розшук, але обвинувачення не пред'явлені.

Він вважає, що справа пов'язана з реєстрацією кандидатом у депутати й із кримінальними справами, які Голосной ініціював проти начальника дніпропетровської обласної міліції.

Як раніше повідомлялося, губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти білборди, які агітують проти діючої влади, – зокрема рекламний плакат з пенсіонеркою й котом. 14 серпня 2012 року на борді з бабусєю заклеїли фразу зі словом «регіони».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-08-2012 13:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100