29.03.2024 03:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Азаров заплатив за те, щоб замість нього читали газети 55 тисяч гривен

Господарсько-фінансовий департамент секретаріату Кабінету міністрів України 6-13 серпня за результатами тендерів уклав низку угоду на послуги з моніторингу ЗМІ, удосконалення сайту та придбання інших послуг і товарів, пов’язаних з комп’ютерною технікою, на загальну суму 1,75 млн грн.

Уряд заплатить 55 тис грн. ТОВ «Медіатека» за скрипти телевізійних новин, телевізійних ток-шоу на загальнонаціональних каналах, моніторинг друкованих ЗМІ у розмірі близько 100 новин на день з серпня до кінця року (перелік ЗМІ до огляду нижче).

Компанія «Медіатека» зареєстрована наприкінці березня цього року. Тендер було розпочата в травні. При цьому урядовий департамент ставив до учасників тендеру вимогу про наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів. Від компаній вимагались довідки про виконання не менше трьох аналогічних договорів. Відтак «Медіатека», яка на момент розкриття пропозицій існувала не більше трьох місяців, не могла заявити піврічний досвід моніторингу ЗМІ. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Директором компанії є Володимир Володимирович Грибан. В відкритих джерелах є єдина згадка про людину з таким ПІБ – в 2006 році Стахановський відділ міліції Луганської області оголосив його в розшук з метою взяти під варту.

Також урядовий департамент за 240 тис грн. замовив ТОВ «Софтлайн-ІТ» впровадження сервісу «Система обліку публічної інформації» на єдиному веб-порталі органів виконавчої влади.

ТОВ «МККУ – мережі» отримає 260 тис грн. за послуги модернізації автоматизованої інформаційно-довідкової системи «Кадри Секретаріату Кабінету Міністрів України» і 65 тис грн. за супроводженняя цієї системи.

ПрАТ «Інформаційні комп’ютерні системи» за 108 тис грн. подовжить ліцензії на програмний комплекс антивірусного захисту ЗАТ «Лабораторія Касперського» на один рік на 750 комп’ютерів (Kaspersky Business Space Security на 750 комп’ютерів, Kaspersky Security для віртуальних середовищ на 20 віртуальних серверів).

ТОВ «ВС Технолоджі» отримає 152 тис грн. за ремонт і обслуговування принтерів та комп’ютерного обладнання і 129 тис грн. за запчастини до комп’ютерів та периферійних пристроїв.

ТОВ «Мастер-сервіс» отримає 218 тис грн. за послуги з ремонту та технічного обслуговування копіювачів та оргтехніки і 527 тис грн. за запасні частини та витратні матеріали для копіювальної техніки.

Скрипти телевізійних новин, що мають подаватися на 06:00 з понеділка по суботу:

Інтер «Подробиці» – щодня 20-00 (крім неділі)
«Подробиці тижня» – 20-00 (неділя)
1+1 «ТСН» – щодня 19-30 (крім неділі)
«ТСН-тиждень» – 19-30 (неділя)
УТ-1 «Новини» – щодня 21-00 (крім неділі)
«Підсумки тижня» – 21-00 (неділя)
«Діловий світ» – щодня 21-25 (крім суботи та неділі)
ТРК «Ера» «Підсумки» – щодня 23-00 (крім суботи та неділі)
ICTV «Факти» – щодня 18-45 (крім неділі)
«Факти тижня» – 18-45 (неділя)
СТБ «Вікна» – щодня 22-00 (крім суботи та неділі)
ТРК «Україна» «Події» – щодня 19-00 (крім неділі)
«Події тижня» – 19-00 (неділя)
Новий канал «Репортер» – щодня 19-00 (крім суботи та неділі)
24 канал «Новини» – щодня 19-00
5 канал «Час новин» – щодня 18-00 (крім неділі)

«Час підсумки тижня» 21-00 (неділя)

Скрипти телевізійних ток-шоу, що мають подаватися до 09:00 на наступний день після виходу в ефір:

Інтер Велика політика з Є.Кисельовим
ICTV Свобода слова
Перший національний Шустер LIVE
5 канал Республіка

Щоденний ранковий моніторинг друкованих ЗМІ щодо діяльності Уряду та актуальних подій в Україні та за кордоном (з понеділка по п’ятницю):

Kiev Post
Аргументы и факты
Бізнес
Вечірні вісті
Власть денег
Газета по-киевски
Контракты
Голос України
Дело
Ділова столиця
Дзеркало тижня
Известия в Украине
Коментарі
Коммерсант
Кореспондент
Сегодня
Урядовий кур’єр
Факты и комментарии
Фокус
Экономические известия

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-08-2012 16:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100