23.04.2024 09:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Громадянин Росії Кіркоров незаконно агітував на Вінниччині за племінницю Григорія Калетніка

В райцентрі Могилів-Подільський на кордоні Вінниччина та Молдови виступали співаки Філіп Кіркоров, Жасмін, Наталі Тома та Костянтин Москович.

Концерт відбувся на міському стадіоні. Були присутні понад п'ять тисяч жителів. Артисти закликали проголосувати за Калетнік.

Про концерт з артистами такого рівня мешканці дізналися з плакатів. Ними обклеїли майже всі електричні стовпи міста та будівлі громадських вбиралень.

Концерт організував благодійний фонд Оксани Калетнік «Батьківська земля».

40-річна Оксана Калетнік — самовисуванка, є членом Нацради з питань телебачення та радіомовлення. Балотується до парламенту від одномандатного округу №16, куди входять місто Могилів-Подільський, Крижопільський, Могилів-Подільський, Піщанський, Чечельницький, Ямпільський райони Вінниччини.

Цього року Оксана Миколаївна змінила прізвище з Єлманової на Калетнік. Останнє є більш відомим в окрузі. Жінка — племінниця народного депутата Григорія Калетніка.

Оксану Калетнік вважають претендентом на перемогу в окрузі. Її головний конкурент Олексій Порошенко зняв свою кандидатуру місяць тому.

«У Оксани почав падати рейтинг, — каже 47-річний житель Могилів-Подільского. — Вона дуже вже борщик пересолила. Перегнула палицю з агітацією, набридла людям. Таким серйозним концертом хоче закріпити позиції. Я підрахував, що цей концерт влетів їй не менше, чим в 100 тисяч доларів. В Ямполі виступали Надія Бабкіна та Олена Воробєй».

Гонорари Пилипа Кіркорова сягають від $20 тис. Втім, у Фонді «Батьківська земля» запевняють, що артисти виступають безкоштовно на благодійних засадах.

«Ми запрошували всіх артистів як України, так і Росії, так і Молдови. Надсилали листи з проханням виступити на благодійному концерті в підтримку проектів Фонду „Батьківська земля“. Ті, хто відгукнулися, ті сьогодні і присутні. Артисти виступають абсолютно безкоштовно», — каже піар-менеджер фонду «Батьківська земля», Ольга Гнідан.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-10-2012 10:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100