20.04.2024 05:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Вибори2012 Непокарана фальсифікація генерала Дернового. Відео

Як відомо, непокараний злочин провокує рецидив. Це має бути як нікому відомо начальнику усієї черкаської міліції генералу Валерію Дерновому.

У 2006 році він був визнаний судом винним у причетності до фальсифікацій скандальних виборів мера закарпатського міста Мукачевого у квітні 2004 року. Ті місцеві вибори, як відомо, передували президентській кампанії 2004 року, і в Мукачевому не на життя, а на смерть зійшлися влада із опозицією.

Тоді Валерій Дерновий був полковником і командував усією міліцією міста. Саме тоді вперше у всій своїй красі постав міліцейсько-бандитський симбіоз – незламний союз бритоголових молодчиків та вищих міліцейських офіцерів.

На суді полковник Дерновий свою провину визнав повністю, здав усіх своїх подільників по фальсифікаціях, зокрема, полковника Русина та генерала Варцабу, які тоді командували міліцією Закарпаття. Суд взяв це до уваги, визнав полковника Дернового винним і... звільнив від покарання у зв'язку із амністією.

Після приходу до влади президента Януковича перший міністр внутрішніх справ Могильов воскресив із небуття і генерала Варцабу, і полковника Русина, і полковника Дернового як ображених помаранчевими міліцейських начальників. З березня 2010 року ці троє незмінно керують усією міліцією Прикарпаття, Закарпаття та Черкащини відповідно.

І тепер вже генерал міліції Валерій Дерновий, начальник УМВС у Черкаській області, амністований за фальсифікацію під час виборів у Мукачевому, допоміг сфальсифікувати вибори і вкрасти перемогу опозиціонерів Леоніда Даценко та Миколи Булатецького на мажоритарних округах N197 та N194. З п'яти скандальних округів, на яких будуть перевибори, два округи – черкаські. Ось до чого призводить гуманність суду по відношенню до фальсифікаторів.

 

Артем Шевченко

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-11-2012 19:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100