20.04.2024 12:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Німецькі ЗМІ розповіли, як у них купували любов до Тимошенко

У західній пресі імідж екс-прем’єра України Юлії Тимошенко створювали завдяки проплаченим послугам британських піарників.

Посередником між партією та іноземцями, послуги яких протизаконно проплачувались через офшорні компанії, виступив найближчий соратник Тимошенко Григорій Немиря, повідомляє німецька газета Berliner Tageszeitung.

З-поміж іншого у виданні згадують літній сплеск критичних публікацій в європейській пресі про «справу Тимошенко», утиск свободи слова та інші «гріхи» України і публікації з закликами до бойкоту Чемпіонату Європи по футболу в Україні.

«Пів-Європи, у тому числі, Німеччина, істерично кричали про бойкот Чемпіонату», — пише Berliner Tageszeitung.

Таку кількість та такий настрій публікацій по відношенню до України у пресі видання пояснює безпосередньою співпрацею між партією Юлії Тимошенко і британською компанією Ridge Consulting.

Як повідомляє газета, Ridge Consulting навіть не приховує своєї співпраці з «Батьківщиною», яка розпочалась ще 7 років тому.

«Було завдання підняти впізнаваність партії та її лідера після її звільнення президентом у 2005-му році. Результат — масштабна кампанія у друкованих та електронних ЗМІ, яка привела до того, що Тимошенко повернулася на пост прем'єр-міністра у 2007-му році», — повідомляється на офіційному сайті компанії.

Зазначимо, що особисто підтвердив, що виконував PR-роботу для «Батьківщини» у період до жовтня 2011-го року, спеціаліст зі стратегічних комунікацій Ridge Consulting Ніл Петті.

За даними Berliner Tageszeitung, лідери «Батьківщини» сплатили за послуги і низці німецьких журналістів, але головний герой скандалу — Григорій Немиря – поки що уникає спілкування з пресою і утримується від коментарів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-11-2012 12:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100