29.03.2024 00:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Арбузовщина. Чечетов пообіцяв введення грабіжницького валютного податку 4 грудня

Верховна Рада у вівторок, 4 грудня 2012 року, може ухвалити закон про 10% валютний податок.

Про це повідомляють джерела «Економічної правди».

За словами співрозмовника, Нацбанк вирішив зменшити ставку податку з 15% до 10%, і в такій формі провести його через Верховну раду.

Проте перший заступник керівника фракції Партії регіонів у Верховній раді Михайло Чечетов підтвердив виданню «Комсомольская правда в Украине», що парламент 4 грудня проголосує за введення 15%-ного податку на продаж валюти, якщо Нацбанк вирішить внести цей закон.

«Треба виправити ситуацію, коли брудні спекуляції певних фінансових структур похитнули курс гривні. Ми в Раді навіть не прийняли, а просто обговорили цей закон — і долар вже стабілізувався. Так що треба продовжувати», — сказав він в інтерв'ю виданню.

Як повідомлялося, нещодавно депутат від Партії регіонів, член Комітету ВР з питань фінансів і банківської діяльності Василь Горбаль також заявив, що законопроект про 15% податок на продаж валюти може розглянути парламент ще цього скликання.

Нагадаємо, законопроект про введення 15% збору був зареєстрований у Верховній раді 19 листопада.

Однак 20 листопада ВР відклала його розгляд на невизначений термін, оскільки його автор народний депутат Віталій Хомутинник відкликав законопроект.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-12-2012 11:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100