28.03.2024 12:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Син регіонала Янковського купив собі будинок за 22 мільйони доларів у Нью-Йорку. 7 фото

Син «регіонала» Миколи Янковського, колишнього власника концерну «Стирол», Ігор придбав у Нью-Йорку у Манхеттені таун-хаус за 22,375 мільйони доларів.

Про це повідомляє The New York Times.

«Таун-хаус разом із басейном на 60 футів, проданий за 22,375 мільйони доларів – це найбільший продаж тижня», — зазначає видання.

На додаток до басейну у шестиповерховому будинку є приміщення для фітнесу та масажу, великий зал-кінотеатр, п'ять спалень, включаючи спальню господаря, яка займає весь поверх, дві тераси та сад.

 

 

«Новий власник – Ігор Янковський, закордонний покупець, який купив будинок через  товариство з обмеженою відповідальністю Top Estate. Янковського представляв брокер з компанії Leslie J. Garfield and Company Метью Лессер», — пише видання.

 

 

Лессер лише повідомив, що таун-хаус буде використовуватися як приватний будинок, але спочатку на деякий час може здаватися в оренду.

Шестиповерховий будинок знаходиться за адресою 247 Central Park West  та виходить вікнами до парку.

 

 

 

Його колишній власник використовував його для розміщення його великої колекції сучасного мистецтва. Також раніше власницею цього будинку була внучата племінниця Уолта Діснея.

 

 

 

Як відомо, раніше Янковський придбав бочку елітного французького вина за 270 тисяч євро на аукціоні у Франції і отримав можливість прийняти у себе екс-президента Франції Ніколя Саркозі з дружиною Карлою Бруні.

За твердженням прес-секретаря дому Bichot, в якому промисловець виграв аукціон, Жана-Давида Камю, «Янковський планує перепродати цю бочку за вищою ціною на аукціоні в Києві, щоб направити кошти на мистецькі програми для покинутих дітей».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-12-2012 23:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100