29.03.2024 11:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ігор Мірошниченко – це діагноз!

Народний депутат від ВО «Свобода» пан Мірошниченко знову відзначився. Його коментар до світлини газети «Киев Еврейский» в соціальній мережі Facebook в чергове наробив багато галасу.

Під фото розміщене посилання на інтерв'ю з заголовком: «Народний депутат України Павло Мовчан: для мене Ізраїль – енергетичне підживлення».

Саме ці слова викликали невдоволення пана Мірошниченка. Згадування слів «Ізраїль» та «єврей» викликає в нього активне слиновиділення. Мозок перестає працювати, далі все базується на первинних інстинктах.

Зрозуміло, що саме інтерв'ю, на яке зразу під світлиною розміщене посилання, депутат Мірошниченко не читав. Пан Мірошниченко ж не читач, він «постійноахінеюпроголошувач».

Якби прочитав, та якби не за партійністю, а справді за духовним покликанням, був віруючим – християнином, то, можливо, хоча і не впевнений в цьому, зрозумів, що для віруючої людини перебування на святих землях Єрусалиму та Віфлеєму – це справді надзвичайне духовне підживлення. Про що і сказав в своєму інтерв'ю пан Мовчан.

А ця історія з черговою дурістю пана Мірошниченка переконливо свідчить, що «Ігор Мірошниченко» – це не ім'я та прізвище народного депутата від ВО «Свобода», це, навіть, не партійність, це діагноз, і до того ж, на жаль, невиліковний.

P.S.

Враховуючі, що газетою «Киев Еврейский» заборонено поширення її матеріалів, тому можу надати лише посилання на це інтерв'ю Павла Мовчана. Раджу його прочитати. Воно невелике. Прочитайте і зрозумійте, чого не прочитав і чого не зрозумів пан Мірошниченко.

 

 

 

Борис Кушнірук,економіст, член Центрального проводу Української народної партії

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-01-2013 14:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100