19.04.2024 09:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко не реагує на коханця Власенка через транквілізатори? Відео

Омбудсвумен Валерія Лутковська завітала до Харківської лікарні. Із Тимошенко не побачилася — адже ув`язнена відмовилася зустрічатися із уповноваженою Верховновї ради з прав людини, натомість Лутковська оглянула приміщення.

Валерія ж Лутковська не бачить порушень прав екс-прем`єрки і у ставленні до неї лікарів — заяви захисника Власенка і доньки Тимошенко щодо дивного психологічного стану екс-премєрки обмбудсмен повязує з тим, що Юлії Тимошенко колють ... транквілізатор. Цитуємо: «щоби привести у більш спокійний стан». Це заспокійливе, запевняє Лутковська, Тимошенко отримувала і раніше.

Нічого особливого не помітили у відомстві уповноваженого з прав людини і у конвої Юлії Тимошенко — стережуть і наглядають за нею не лише чоловіки, а й жінки.

 

 

Раніше народний депутат від «Батьківщини» Олег Медуниця заявляв, що захисника екс-прем'єра  Юлії Тимошенко Сергія Власенка не пускають до своєї підзахисної.

Про це повідомляла прес-служба «Батьківщини».

«Власенко прийшов, але його не пускають і жодних адекватний пояснень адвокату ніхто не дає. Головний лікар порадив нам домовитись з працівниками пенітенціарної служби та міліції», — повідомив Медуниця.

Сам Власенко додав, що зараз він стоїть перед дверима відділення, де знаходиться Тимошенко, і дзвонить у двері, але ніхто не відчиняє.

Водночас у пенітенціарній службі наголосили, що сама екс-прем'єр відмовляється від зустрічі з Власенком.

«Захисник Власенко прибув до ЦКЛ „Укрзалізниці“ і зараз знаходиться у кімнаті для побачень, де чекає на свою підзахисну. Засуджена продовжує відмовлятися від зустрічі з Власенком, незважаючи на те, що співробітники пенітенціарної служби вже декілька разів поспіль намагаються вмовити Тимошенко зустрітися із захисником», — повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, що 24 квітня 2012 року в Інтернеті було оприлюднено відео, на якому людина, схожа на Тимошенко ходить по камері, а потім дуже пристрастно цілується з людиною, схожою на Власенка.

 

 

Сергій Власенко народився 7 березня 1967 року. Юлія Тимошенко 1960 року народження (бабусі 52 роки).

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-01-2013 12:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100