25.04.2024 06:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Прокуратура встановила, що майор міліції Руденко на «Lexus» в'їхав у «Запорожець»

 

Прокуратура Запорізької області знайшла докази причетності співробітника міліції до ДТП, в результаті якого джип «Lexus» міліціонера на великій швидкості врізався в «Запорожець», який стояв на узбіччі, що спричинило загибель вагітної дівчини-пасажира Катерини Столярчук.

Про це журналістам повідомила прес-секретар прокуратури Запорізької області Маріанна Піскунова.

Аварія зі смертельним результатом сталася у Василівському районі Запорізької області 4 січня 2013 року.

Раніше майор міліції Андрій Руденко заявляв слідству, що в момент аварії він не перебував за кермом іномарки.

Згідно зі свідченнями свідків і висновків експертів, слідство дійшло висновку, що за кермом «Lexus» був співробітник міліції. Найближчим часом буде проведено слідчий експеримент.

«Після чого, з урахуванням отриманих даних, буде призначена автотехнічна експертиза, яка і відповість на головне запитання — хто є винуватцем дорожньо-транспортної пригоди» — зазначила Піскунова.

За даними слідства, відразу після аварії міліціонер заявляв, що він не перебував за кермом джипа. А батько працівника міліції повідомив слідчим, що «Lexus» зіткнулися з «Запорожцем», що стояв на узбіччі траси через поломки, управляв саме він, а не його син.

У прокуратурі також повідомили, що за дачу неправдивих свідчень слідству, лжесвідків може загрожувати кримінальна відповідальність.

Родичі 21-річної вагітної дівчини-пасажира, загиблої в салоні «Запорожця», протараненого «Lexus», заявляли слідству і журналістам, що за кермом іномарки був саме міліціонер, який був нетверезим".

За даними джерел в правоохоронних органах, «водій — міліціонер є співробітником місцевого управління по боротьбі з організованою злочинністю».

Як повідомили в слідчому відділі прокуратури, винуватець аварії буде відомий тільки після закінчення слідства.

 

Читайте також:

Майор міліції Андрій Руденко у Запоріжжі розтрощив автівку з вагітною жінкою. 2 фото. Подробиці

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-01-2013 0:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100