19.04.2024 14:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Друг сина Януковича звинуватив Рудьковського в рейдерстві

Рейдерське захоплення підприємства «Нафтогазвидобування» ініціював один із співвласників компанії — Микола Рудьковський.

Про це повідомила прес-служба фінансово-промислової групи «Метал Юніон», головним акціонером якої є донецький бізнесмен, партнер Віктора Януковича-молодшого з автоспорту Руслан Циплаков, передає Forbes.

Як раніше повідомлялося, у «Метал Юніон» заявляли, що на прохання одного з акціонерів ПрАТ «Нафтогазвидобування» юристи ПрАТ «Метал Юніон» дійсно деякий час забезпечували юридичний супровід «Нафтогазвидобування» з метою запобігання загрозі рейдерського захоплення компанії.

«Трохи більше півроку тому я звертався до фірми Циплакова для забезпечення юридичного супроводу проведення заходів, пов'язаних із запобіганням спроби рейдерського захоплення компанії „Нафтогазвидобування“ після зникнення її директора Олега Семінського», — заявив співвласник «Нафтогазвидобування» Нестор Шуфрич.

Нагадаємо, раніше депутат від «Батьківщини» Олександр Бригинець повідомив, що «регіонал» Нестор Шуфрич звинуватив міністра енергетики Едуарда Ставицького в незаконному призупиненні ліцензії «Нафтогазвидобування» і здирництві 30% частки підприємства за поновлення ліцензії.

Водночас сайт «Коментарі» повідомив, що Шуфрич і нардеп Микола Рудьковський втратили контроль над своїм підприємством — ПАТ «Нафтогазвидобування».

Як відомо, 15 січня 2013 року Окружний адміністративний суд Києва припинив дію наказу Держслужби геології та надр від 22 листопада 2012 року, який зупиняв дію дозволів «Нафтогазвидобування» на розробку Семиренківського газового і Мачуського газоконденсатного родовищ.

Одночасно під час судового розгляду у «Нафтогазвидобування» змінилась охоронна фірма. Нею стало ТОВ «Скат-ПКБ», безпосереднім власником якого є ПАТ «Метал Юніон» бізнесмена Руслана Циплакова.

Циплаков є відомий широкому загалу тим, що є одним з найближчих партнерів Віктора Януковича-молодшого з автоспорту.

За кілька місяців до того в «Нафтогазвидобування» змінився керівник. Як писав тоді Forbes, ним став Яків Проскурня, дружина якого — Тетяна Проскурня — є членом правління «Метал Юніону», де відповідає за юридичний напрямок.

 

Янукович, Круглик, Циплаков

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-02-2013 10:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100