28.03.2024 18:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ригі домовилися з «опозицією»

Щойно керівники фракцій Верховної Ради домовилися між собою про розблокування Ради. На завтрашній ранок призначили засідання парламенту.

Про це у коменатрі журналістам повідомив нардеп-"регіонал" Ярослав Сухий.

«Нас зібрав керівник фракції всіх і сказав, що така домовленість усіх керівників і депутатів. Будь ласка, майте на увазі. Опозиція продемонструвала, що вона опозиція, а не дикуни якісь. Вони мали свою позицію, але пішли на компроміс. Завтра ми всі реєструємося, заходимо у сесійну залу. О 10 годині головуючий оголошує скільки депутатів, такі-то такі-то відсутні, їхні картки вилучаються. І ми починаємо працювати, забезпечивши таким чином персональне голосування. А ви що хочете, щоб ми розірвали законодавчу гілку влади? Опозиція ж мені не вороги, не противники якісь, вони так само хочуть, щоб розвивалася держава, перебороти кризу», — сказав він.

Сухий наголосив також, що і «Регіони», і опозиція продемонстрували неабияке вміння йти на компроміси.

«Таким чином не тільки опозиція, але й ми пішли на компроміси. Керівники депутатський фракцій та груп сьогодні показали українському народові, що ми вміємо домовлятися, що можемо піти одне одному на поступки, бо від цього залежить майбутнє України. Довго шукали формулу, але нарешті знайшли», — сказав він.

Нардеп додав: «Я зараз іду дорогою до комітетів. У мене там лежить 28 законопроектів. Сесія буде завтра. Першим питанням розглядатимемо зміни до регламенту, другим — євроінтеграцію».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-02-2013 12:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100