24.04.2024 23:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міліція викрала на півтори години народного депутата Андрія Міщенко. Подробиці

Нардепа Андрія Міщенка під час акції на захист Гостинного двору у Києві, фактично, було викрадено працівниками МВС, адже його затримали порушуючи закон про статус народного депутата.

Про таке заявив сам Андрій Міщенко в ефірі «5 каналу». Свободівець розповів, як його півтори години тримали в автозаку не реєструючи в райвідділі міліції, на подвір’я якого нардепа привезли.

«Коли я показував своє посвідчення, ні разу, ні один працівник міліції не представився. І в останнє, коли я показував своє посвідчення, офіцер міліції, їхній безпосередній керівник, трьохповерховим матом послав мене разом із посвідченням та скомандував: «Пакуйте його».

Тоді мені скрутили руки і запхали в автозак. Після того відвезли у внутрішній дворик Подільського райвідділу міліції. Їдучі в тій клітці, я показував посвідчення працівникам міліції, які мене доправляли безпосередньо. Я думаю, що коли вони усвідомили, що зробили, працівники міліції з автозаку втекли, і у восьмиградусний мороз, десь півтори години у внутрішньому дворику стояв автозак зі мною і ще двадцятьма людьми, які були затримані.

Благо телефони не забрали, я зробив дзвінок віце-спікеру парламенту Руслану Кошулинському, він приїхав разом із Андрієм Мохником до райвідділу міліції, де їм сказали, що мене немає серед затриманих.

Тобто, фактично, я був викрадений. Тому що в райвідділ мене не завели, ні оформляли жодних документів, ми увесь цей час провели в автозаку. Півтори години я провів а автозаку», — заявив Міщенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-02-2013 11:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • roma

    «За что

    боролись,на то и напоролись.» Навряд українці боролись за владу бандюків.

    Наївні українці думали, що народні обранці їх не продадуть у рабство. Але картярські

    кидали, від олігархату, зіграли свою партію і виграли . Потрібна нова міліція, прокуратура, судді, які кидалам надасть

    належні нари...

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100