20.04.2024 14:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Молодіжний націоналістичний конгрес розшукує злочинців, що понищили пам’ятники лідерам ОУН-УПА

Громадська організація “Молодіжний націоналістичний конгрес” оголошує грошову винагороду за надання інформації, що дасть змогу затримати та притягнути до відповідальності винних у скоєнні актів вандалізму в західних областях України.

6-7 березня 2013 року відбувся ряд пошкоджень та руйнувань пам’ятників та меморіальних таблиць героям національно-визвольних змагань Степанові Бандері та Романові Шухевичу. Невідомі зруйнували та облили фарбою пам’ятники провідникам ОУН та УПА в селах Тюдів та Грабівці Івано-Франківської області, завдали ушкоджень пам’ятнику та барельєфу Бандері у селі Воля-Задеревацька Львівської області, а також розбили меморіальні таблиці Бандері та Шухевичу в Здолбуневі Рівненської області та в селі Білогорща під Львовом.

Члени Молодіжного націоналістичного конгресу просять усіх, хто був свідком цих подій чи володіє цінною інформацією, сприяти розслідуванню справи та відновленню справедливості. Особи, які нададуть дані, що допоможуть затримати та притягнути до відповідальності винних, отримають винагороду у розмірі 1000 грн.

Усім хто володіє деталями, стосовно цих подій ГО МНК просить повідомляти за номером телефону (063 067 77 84) чи листом на електронну скриньку ([email protected]).

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-03-2013 18:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100