19.03.2024 07:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Львові почали знімати плакати з антидержавною рекламою Митного союзу

 

 

У двох районах міста Львів 11 березня 2013 року почали знімати білборди, на яких написано: «Митний союз – разом до успіху», виконуючи рішення обласної ради.

«Я щойно дізнався про демонтаж наших агітплакатів», – заявив Борис Мезенцев, координатор «Українського вибору» у Львові – громадського руху, з ініціативи якого встановлювалися білборди.

Він нагадав, що ще 19 лютого депутати львівської облради направили звернення у Генпрокуратуру і СБУ з вимогою заборонити рекламу Митного союзу як антидержавну.

За словами Мезенцева, відповіді з відомств ініціатори не отримали, однак проголосували за демонтаж білбордів в облраді. Відразу після свят комунальникам було дано вказівку зняти їх, стверджує Мезенцев.

У прес-службі Львівської облради журналістам не прокоментували зняття плакатів, направивши до представника місцевого відділення ВО «Свобода» Лесі Федів. Вона підтвердила, що «зняття агітплакатів дійсно відбувається за рішенням облради», але про конкретні факти демонтажу їй «поки нічого не відомо».

Зазначимо, що в офіційній заяві облради, прийнятій 19 лютого, депутати висловили стурбованість тим, що реклама МС «несе реальну загрозу державному суверенітету України, спрямована на розпалювання міжрегіонального протистояння, не відповідає конституційним засадам участі в міжнародних економічних спільнотах».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-03-2013 7:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100