19.04.2024 06:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вбивцю Лозінського скоро звільнять, завдяки зв'язкам і великим грошам

Колишній народний депутат Віктор Лозінський, який застрелив людину, може достроково вийти з колонії.

Ув'язнений має право отримати умовно-дострокове звільнення завдяки своїй сумлінній поведінці і ставленню до праці.

За законом, рішення про умовно-дострокове звільнення приймає суддя після отримання клопотання від начальника колонії. Проте на практиці не все так просто, тому що в кожній виправно-трудовій колонії існують корупційні зв'язки. Відтак, людські долі вирішує керівник колонії з керівництвом районного суду.

Співрозмовники журналістів ТСН з-за грат телефоном розповідають, що в залежності від місця розташування колонії та тяжкості злочину умовно-дострокова свобода обходиться громадянам від однієї до п'яти тисяч доларів.

Втім, якщо в'язень має достатньо грошей і чиєсь заступництво, його можуть відпустити з колонії за станом здоров'я. Для цього лікарська комісія установи повинна надати висновок.

Тому не виключено, що Віктор Лозінський, якого 20 квітня 2011 року Дніпровський райсуд Києва засудив до 15 років позбавлення волі за вбивство жителя Кіровоградської області Валерія Олійника, може вийти на волю вже дуже скоро.

У свою чергу, у Голованівському районі, де і проживав Лозинський, і де він має величезний маєток, люди вірять, що їхній колишній господар скоро може повернутися, а всіх чужих запевняють: Лозинський повернеться до своїх людей і помститься.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-03-2013 9:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

  • http://www.facebook.com/vladbandura Володимир Бандура

    Може вийти цей бичок лише при наявності тяжкої хвороби.А оскільки такої не спостерігалось у 2011 при винесенні вироку,то й чекати його найближчим часом (8-10 років) не варто. 

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100