29.03.2024 07:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Отакої! Регіонал Ярослав Сухий пригрозив Путіну «Майданом»

Депутат Верховної Ради Ярослав Сухий висловив обурення у зв’язку з образливим сюжетом про президента України Віктора Януковича, який був показаний нещодавно по російському ТБ, повідомляє sprotiv.org.

При цьому парламентарій, який представляє правлячу на Україні партію регіонів, критично відгукнувся про російське керівництво і заявив про можливість «російського Майдану».

Сюжет, про який йде мова, вийшов на каналі «Россия 1». У матеріалі критикувалася позиція українського президента, що затягує рішення питання про інтеграцію республіки до Митного союзу з Росією. У фіналі ж було оголошено, що «справи у нього [Януковича] дрянь, лякають уже скрізь, і з Заходу, і зі Сходу».

«Схоже, що це у російських політтехнологів справи погані, раз вони опускаються до такого дрібного шантажу президента суверенної держави», – обурено заявив у відповідь український депутат. Він висловив думку, що за допомогою цього сюжету російська сторона розраховувала вплинути на Януковича, зробити його більш поступливим. «Але цей постріл холостий», – заявив журналістам Сухий.

Покритикувавши «політтехнологів», однопартієць Януковича перейшов до російського керівництва, зазначивши, що, мовляв, ні для кого не секрет, що воно «собою являє».

«У Путіна справи теж дрянь. Він краще б готувався до російського майдану. Путін думає, що це йому так просто пройде і він все життя буде царювати», – заявив соратник українського президента.

Сюжет, який викликав невдоволення депутата, був показаний в програмі «Вести недели», яку веде Дмитро Кисельов. Він був присвячений нещодавньому візиту президента України до Росії. В сюжеті описувалися вигоди вступу України до Митного союзу з РФ і передбачувані негативні наслідки для республіки в разі укладення угоди про зону вільної торгівлі з ЄС (підписання цієї угоди протягом останніх років домагається українська влада).

«Якщо це [договір про зону вільної торгівлі] і пройде, то економіка України обвалиться, – стверджував Кисельов. – Такі галузі, як авіація і космос, зникнуть, а сільське господарство буде вбите».

Ведучий програми зазначав, що під час зустрічі з Володимиром Путіним український президент «як зазвичай, просив знизити ціну на газ, прискорити монтаж в Україні атомних станцій» та що Путін, зі свого боку, «як завжди, пояснював, що ключ до всього – вступ України до Митного союзу». У підсумку, як висловився Кисельов, Янукович, «як ошпарений, навіть не залишившись на запланований нічліг, під ранок відлетів».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-03-2013 17:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100