20.04.2024 11:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«БЮТ- це безвідповідальні балакуни, які нічого доброго Україні не принесуть» — Ярослав Кендзьор

Колишній народний депутат Верховної Ради України Ярослав Кендзьор вважає, що нинішня опозиція нічого не робить для держави.

«Достатньо цікаво збоку подивитися, як організовує свою роботу опозиція – БЮТ, фракція Кличка та „Свобода“. Особливо цікавий БЮТ – їх я найкраще знаю. То безвідповідальні балакуни, які Україні нічого доброго не принесуть. Взяти день формування об'єднаної опозиції. Гарний сонячний день. На Михайлівській площі усі у вишиваних сорочках. Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, якому вишиванка пасує, як верблюду сідло, Олег Тягнибок. Запевняють: якщо ви підтримаєте опозицію – ми їх зупинимо. Обіцяють відправити президента у відставку. Якщо десь з'явиться тушка – позбавлять мандату. Кожен українець буде знати українську та англійську мови, — каже Кендзьор. – Думаю: Боже милий, якби той чоловік сприймав реалії, то сказав би: „Ми зробимо так, аби запрацювала 10 стаття Конституції“. Ні, йому щось на думку англійська вліпилося. А якщо хто хоче ще російську знати, чи німецьку?», — запитує Кендзьор.

Екс-нардеп каже, що не йшов на вибори, бо не сприймає принципів відбору у партійні списки. Мовляв, туди беруть за гроші.

«Цього разу знову дотримувалися практики Юлії Тимошенко: чим вище місце у списку – тим більший фінансовий внесок. Інакше у список не потрапиш, — обурюється. — Чому не потрапив в поле зору Олесь Доній – молодий перспективний парламентар з досвідом, який організовував студентське голодування ? Іван Стойко, Володя Мойсик, Юрко Гримчак – активний депутат, якого товкли „регіонали“ під час прийняття Харківських угод? Хто потрапив на їхнє місце? Батько та син Табалови. Невже Яценюк по їх фізіономіях не бачив, що то за люди?»

Кендзьора дивує, що депутат Ярослав Дубневич — у лавах опозиції. Казав, що не хотів би бути поряд з ним.

«Візьмемо фантастичний тандем з кримінальним запашком – брати Дубневичі. Знаю від одного „регіонала“: як мала з'явитися реклама : „Жодного голосу партії регіонів. Волю Юлі“, у штабі „Регіонів“ довго думали, чи дозволити такий текст. Тоді хтось з них сказав: „В Галичині нам особливо нічого не світить. Якщо то допоможе Дубневичу виграти, хай собі буде“. У Верховній Раді Ярослав Дубневич став членом опозиції. Тепер кричить, що піддається політичному переслідуванню, тиску. В Україні про політичне переслідування зазвичай кричать рафіновані злодії крупного калібру», — підсумував екс-депутат.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-03-2013 23:05 | Кількість переглядів 4213 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100