16.04.2024 14:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович помилував VIP-злочинців Луценко та Филипчука

Президент Віктор Янукович підписав указ про помилування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як повідомляє в неділю прес-служба президента, Янукович помилував шість засуджених, в тому числі Луценка та екс-міністра охорони навколишнього природного середовища Георгія Філіпчука.

Відповідні пропозиції главі держави внесла Комісія при президентові у питаннях помилування.

Згідно з указом від 7 квітня 2013 року, Луценка звільнено від подальшого відбування основного покарання, а Філіпчука – від основного та додаткових покарань. Указ набирає чинності з дня його підписання.

З проханням про помилування Луценка до президента звернулася уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська.

Також щодо помилування колишнього міністра внутрішніх справ до Януковича звернулася Наглядова місія Європейського парламенту у складі Пета Кокса та Александра Кваснєвського.

До президента також надійшло звернення Філіпчука з проханням про його помилування.

 

***

 

Указ президента про помилування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та екс-міністра охорони навколишнього природного середовища Георгія Філіпчука було виконано в повному обсязі.

Про це повідомляє 7 квітня прес-служба Державної пенітенціарної служби.

«Сьогодні зазначений указ було виконано в повному обсязі, всіх засуджених звільнено від відбування покарання, проведені необхідні розрахунки, роз’яснено права та надана необхідна всебічна допомога», — йдеться в повідомленні.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-04-2013 10:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100