16.04.2024 16:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Коршунову сфабрикували справу за «побиття» Ландіка

Ленінським райуправлінням МВС в місті Луганську відкрито кримінальне провадження щодо Марії Коршунової за статтею 125 КК України «умисне заподіяння тілесних ушкоджень, що спричинило розлад здоров'я» Романа Ландіка.

Про це пише луганський сайт http://www.0642.ua, не вказуючи джерело інформації.

Нагадаємо, що мова йде про інцидент, що мав місце в ніч з 3 на 4 липня 2011 року в луганському клубі «Баккара».

 

 

Роману Ландику інкримінували вчинення хуліганського нападу на Марію Коршунову. Однак відомо, що Коршунова перед тим завдала Роману Ландіку удар графином по голові, в результаті чого «ним була отримана травма», пише сайт.

«Удар важким предметом був по життєво важливому органу, і якщо б була зачеплена скронева частина голови, наслідки могли б бути більш плачевні, акцентує захист Ландіка.

Розслідування справи щодо Коршунової не завершено. Фігурантка перебуває поки поза межами Луганська. За певною інформацією, він поїхала до Києва, намагаючись знайти роботу в столиці», — сказано в повідомленні.

У той же час сайт «Східний варіант» раніше писав, що Вищий спеціалізований суд України з розгляду кримінальних і цивільних справ призначив дату розгляду касаційної скарги на вирок депутату Луганської міськради Роману Ландику на 11 квітня 2013 року.

 

Порнозірка Коршунова

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-04-2013 19:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100