17.04.2024 00:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Яка причина провалу голосування за відставку Азарова? Колаж

 

 

Цілком очевидно, що належну роботу для результативного голосування за відставку Азарова не проводили, вважає народний позафракційний депутат Олександр Доній.

«Я запитав позафракційних депутатів, чи спілкувалися з ними на цю тему. Виявилося, що ніхто з ними не розмовляв. Аналогічно було і щодо голосування за скасування пенсійної реформи. Нагадаю, тоді не вистачило трьох голосів, тим часом з опозиційних фракцій не голосували 15 депутатів. Знову ж таки я питав депутатів, виявилося, що ніхто з ними не розмовляв. Зі мною в тому числі», — розповів він у коментарі газеті «День».

Проблема опозиції, на думку Донія, в тому, що вона не може сконцентрувати свою меншість.

«Це ненормально, коли не голосує 14 опозиціонерів із двох фракцій. Що, Андрій Шевченко повинен постійно жити в закордонному виборчому окрузі? Навіщо він тоді обирався у Верховну Раду?», — зазначив він.

Водночас депутат наголосив, що в опозиції також є тактичні перемоги: «Я критикую її, що не створено позафракційного об’єднання, але позитив хоча б у тому, що налагоджена співпраця між керівниками трьох опозиційних фракцій. Раніше цього не було. Тому й були програні окремі мажоритарні округи».

Також серед перемог опозиції він вказує мінімізацію «кнопкодавства».

«Ми повинні все-таки відзначати і тактичні перемоги опозиції. Зрозуміло, хочеться остаточної перемоги опозиційних сил, але треба працювати», — вважає Доній.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-04-2013 12:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100