18.04.2024 23:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Акцію “Відсічі” проти Порошенка намагалися спаскудити

15 трвня 2013 року активісти громадянського руху “Відсіч” провели під офісами “Батьківщини”, “Свободи” та УДАРу акцію зі зверненням до опозиційних сил не висувати Петра Порошенка на Київського міського голову як такого, що не виконує своїх обіцянок і зневажливо ставиться до української мови.

Активістка “Відсічі”  Катерина Чепура повідомила журналістам, що невдовзі після початку акції до офісу “Батьківщини” підійшла група бомжуватого вигляду людей, якими керували бритоголові хлопці з дорогими айфонами. Ця група розгорнула плакати “За Катеринчука”, “Катеринчук, а не Порошенко” тощо і намагалася приєднатися до відсічан. Коли ж відсічани висловили своє обурення, “закатеринчуківці” обізвали відсічан наймитами Партії регіонів.

На питання, чи не складеться враження в опозиційних партій, що вся акція була організована за підтримки Катеринчука, Чепура відповіла, що навряд чи, оскільки провокатори не знали, що у зверненні “Відсічі” до опозиційних  сил згадується також в Катеринчук в негативному світлі.

Вона процитувала уривок зі звернення, яке активісти “Відсічі” вже передали до офісу “Батьківщини” й передаватимуть до офісів інших опозиційних партій: “З огляду на кампанію «Помста за розкол країни», нас важко звинуватити в роботі на владу. Як і важко звинуватити в роботі на якогось опозиційного опонента Петра Порошенка, до яких в нас також досить скептичне ставлення (особливо до непрохідного Миколи Катеринчука, який вже фактично розпочав передвиборчу кампанію, чим де-факто допомагає Партії регіонів)”.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-05-2013 10:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100