28.03.2024 21:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Укртрансгаз за 4 мільйони застрахував свій автопарк у друга Януковича-молодшого

ПАТ «Укртрансгаз» 4 червня 2013 року за результатами тендеру уклало угоду з ТДВ «Гарантія» на обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів вартістю 3,72 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

На один рік застраховано 4,7 тис транспортних засобів «Укртрансгазу» та його філій (перелік транспортних засобів Укртрансгазу).

Головному офісу компанії належить 44 автомобілі, в основному це Ауді А6, Тойота Камрі та Фольксваген Пасат. Також є автомобілі «Лексус», джипи «Хамер», «Ленд крузер» та «Гранд черокі». Всі автівки не раніше 2008 року випуску.

Найновіші автомобілі філій «Укртрансгазу» 2011 року випуску. У Донецької філії є п’ять Fоrd Mondeo Trend вартістю близько 250 тис грн., у Львівської – два Міцубісі Pajero. Основну частину автомобілів 2011 р.в. складають УАЗ, ГАЗ, «Нива».

Основним власником страхового ТДВ «Гарантія» є ПАТ «Метал-Юніон» донецького бізнесмена Руслана Циплакова. Циплаков відомий як товариш молодшого сина президента України. Почесний президент ралійної команди «Ferrari Team Ukraine» Віктор Янукович-jr в інтерв’ю повідомив, що він є засновником цієї команди разом з Циплаковим.

«Гарантія» почала вигравати тендери «Укртрансгазу» на страхування майна та працвницків у 2012 році, отримавши за цей час підряди на 15,43 млн грн. Також банк Циплакова «Південкомбанк» пов’язаний з групою компаній, які за останні роки отримали від «Укртрансгазу» 2,5 млрд грн. за поставки імпортного обладнання.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-06-2013 21:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100