29.03.2024 17:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Побиту Ландіком модель Коршунову тепер звинувачують у поширенні порнографії. 2 фото

 

 

За заявою громадської організації «Громадський контроль», яка звинувачує луганську модель Марію Коршунову в поширенні порнографії, правоохоронці проводять перевірку.

Цю інформацію кореспонденту «Укрінформу» підтвердила начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Луганській області Тетяна Погукай.

«У міліцію із заявою звернулася голова громадської організації „Громадський контроль“ Тетяна Коструб. Громадські діячі звинувачують Марію Коршунову в проституції та поширенні порнографії. Заява внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Проводиться перевірка», — повідомила Погукай.

Луганська модель Марія Коршунова відома через конфлікт із депутатом-регіоналом Луганської міськради Романом Ландіком, який стався в ніч з 4 на 5 липня 2011 року в ресторані «Баккара». Депутат її побив.

 

7 липня того року міліція порушила відносно Ландіка кримінальну справу за статтею «хуліганство». Ландік був позбавлений депутатства і втік до Росії, але потім постав перед українським судом.

19 січня 2012 року Ленінський районний суд Луганська засудив Ландіка за побиття дівчини до 3 років позбавлення волі з випробувальним строком 2 роки, а також ухвалив звільнити його з-під варти в залі суду під підписку про невиїзд.

Перед тим батько Романа Ландіка, тоді народний депутат-"регіонал" Володимир Ландік заплатив Коршуновій 320 тисяч гривень.

Однак Роман Ландік подав апеляцію, а потім касацію на вирок.

Крім того, за заявою Романа Ландіка у грудні 2012 року було розпочате кримінальне провадження щодо Марії Коршунової у справі про нібито завдання йому тілесних ушкоджень (за статтею 125 ч. 1 КК України — «спричинення легких тілесних ушкоджень»).

Однак 11 квітня 2013 року це кримінальне провадження щодо Коршунової було припинено.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-06-2013 23:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

  • Yuriy Sholin

    по мне так только эротика...

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100