29.03.2024 14:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Что не позволено Власенко, позволено регионалке Бережной? 3 фото

Я шла по адресу Ивана Франко, 9 целенаправленно. Нужный мне офис я там не обнаружила, зато увидела то, что меня заинтриговало. Вы, наверное, помните, что депутата Сергея Власенко не просто подвергли обструкциям, но и лишили депутатского мандата на том основании, что он занимается совместительством.

Не скажу, что я была сильно удивлена, увидев вывеску нотариальной конторы Ирины Бережной, — у членов и члених (или правильно членш?) ПР весьма специфический подход к законам и их соблюдению, но не обнародовать этот факт я не могла.

 

 

Конечно, ПР может сказать, что конторы там давно нет, а вывеска осталась по какому-то досадному недоразумению. Гуглю на всякий случай, И-нет тоже показывает, что контора существует. С сайта вас радушно приветствует сама хозяйка, приватный нотариус И.Г. Бережная:

 

 

Шановне панство, рада вітати вас.

Обираючи нотаріуса, будь-який клієнт, перш за все очікує кваліфікованих, оперативних послуг, саме цьому ми впевненні, що відповідальність та високий рівень професіоналізму є умовою для взаємовигідної співпраці. Ексклюзивність наших послуг полягає у ефективному та професійному обслуговуванні, законності, конфіденційності та оперативності. Серед клієнтів нашої нотаріальної контори великі комерційні та фінансові компанії, вітчизняні та закордонні фірмі, приватні особи. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів та ділових партнерів.

Також будемо задоволені, якщо запропонований вашій увазі веб-ресурс буде корисним у прийнятті рішень, зможе допомогти у виборі правових варіантів вирішення питань де необхідна участь нотаріуса, а також буде цінний для всіх, хто цікавиться правовими аспектами діяльності нотаріату. На нашому веб-ресурсі ви зможете не тільки дізнатися про види послуг, які надаються нашою нотаріальною конторою, але й ознайомитися з поточними правовими новинами, зі змінами у чинному законодавстві, отримати безкоштовну он-лайн консультацію нотаріуса.

 

Ярослава Михайлова

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-06-2013 18:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100