29.03.2024 11:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Екс-депутата регіонала Петра Мельника зловили на казнокрадстві на Євро-2012

Прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження відносно посадових осіб одного із ВУЗів області.

Про це повідомляє сайт прокуратури.

Посадовці незаконно використали бюджетні кошти, передбачені Державною цільовою програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Встановлено, що навчальний заклад уклав договір з будівельною компанією про закупівлю послуг. Згідно умов договору підприємство зобов’язалося виконати низку будівельно-монтажних робіт. Однак, вказані роботи були виконанні лише частково. Крім того, організація не встановила відповідне обладнання.

За нібито виконанні роботи, працівники ВУЗу безпідставно перерахували підряднику 10 млн. грн.

За інформацією kotsubynske.com.ua — це Національний університет державної податкової служби, ректором якого є одіозний екс-депутат-регіонал Петро Мельник.

Прокуратурою області за вказаним фактом до ЄРДР внесено дані про вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, тобто зловживання владою або службовим становищем.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років.

Досудове слідство триває.

Як відомо, минулого року журналіст «Кореспондента» Христина Бердинських присвятила розслідування зловживанням інпінського вишу при будівництві гуртожитків на час Євро-2012. Зоерема, автор вказувала, що на ремонт 5 університетеських гуртожитків коштів було витрачено більше, ніж на 26 київських.

Автор також вказувала, що будинок для викладачів вузу потім фігурував на сайті УЄФА як Hotel Irpin Apartments. Будувала його фірма сестри Петра Мельника.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-07-2013 14:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100