28.03.2024 18:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіоналку Бондаренко засватали у голови підкомітету з питань брехні

Народний депутат від партії регіонів Олена Бондаренко стверджує, що їй підкинули у скриньку протокол про те, що побиті 18 травня 2013 року у Києві журналісти на акціях не виконували професійних обов’язків. Про це йдеться у відповіді депутатки адвокатам журналістів, написала у Facebook одна з постраждалих Ольга Сніцарчук.

«Адвокатам прийшла нарешті відповідь від регіоналки Бондаренко – на запити, звідки ж вона взяла той загадковий „протокол“, який зачитувала 24 травня у програмі Шустера – що я, мовляв, прийшла на мітинг не як журналіст. Регіоналка каже: протокол їй … підкинули!!! У поштову скриньку!!! У чистому конверті!!! А далі цей так би мовити протокол … не зберігся», — написала Сніцарчук.

«Підозрюю, перед вкиданням у скриньку депутатки його покропили чарівним окропом і він саморозсмоктався. Одразу після Шустера», — іронізує журналістка.

Користувачів Facebook розсмішили пояснення Бондаренко. Так, Володимир Мороз назвав її «головою підкомітету з питань брехні», а Марина Данилюк-Ярмолаєва — «Коперфілдом у спідниці».

Як відомо, 24 травня під час ефіру «Шустер LIVE» Бондаренко прийшла до студії із копією протоколу і доводила, що Сніцарчук була на місці інциденту під час побиття як громадянка, а не як журналістка.  Бондаренко пояснила, що документи слідства щодо побиття журналістів 18 травня потрапляють до неї як до члена Тимчасової слідчої комісії ВР.

У свою чергу, Сніцарчук показала складений міліцією на місці інциденту протокол, у якому зазначено, що вона виконувала свої професійні журналістські обов`язки, і закликала Бондаренко спростувати неправдиву інформацію. На запити адвокатів журналістки депутат довго не відповідала, але таки надіслала відповідь.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-07-2013 14:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

  • Pingback: Регіоналку Бондаренко засватали у голови підкомітету з питань брехні | NetPress

  • Leon Kozlov

    Шо таке Олена Бондаренко? Безграмотна вчителька з історіїї у молодших класах школи.Проте вона і жодного дня не працювала у школі.Оленка зразу почала з м"якого секретарського ложе Б.Колеснікова. Спеціалістка там себе так проявила, на такому високому рівні, що наступне її ложе вже було депутатське.Але знань — ніяких,розуму ніякого.Чиста тобі ЧІЧЧОЛІНО І тут пішло — поїхало БРЕХНЯ,НЕНАВІСТЬ,ПОМСТА,ЗЛІСТЬ,ПЛІТКИ.Депутатське ложе відрізняється від попереднього. Тут треба хоть щось робитьВона чіпляється до Сергія Соболєва, до Олега Дейнека,до Арсенія Яценюка,до журналістки Сніцарчук І все грунтюється на цинічній брехні. Шо далі? Б.Колесніков накрав і втік — вона лишилася одна із своїм розумом. Чи на довго? Недалекий той час, коли вони усі: Бондаренки,Германші,Богохульські,Олійниківці,Колесніченківці, Азаровці та уся прихвосня Яника, будуть сидіти на лаві підсудних УКРАЇНСЬКОГО Нюренбергського трибуналу.Сурма вже заграла, час настав.

  • Леонид Граждан

    100% за!!!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100