28.03.2024 15:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Свободівець Леонов знайшов ще пятьох жертв врадіївських міліціонерів

Едуард Леонов заявив, що працівники місцевого райвідділку вже три роки поспіль тероризують населення і вбили та зґвалтували 5 жінок.

Фракція «Свободи» вимагає, аби міліціонерів із и притягли до відповідальності не за завдання тілесних ушкоджень, а за замах на вбивство. Про це заявив депутат фракції Едуард Леонов.

За словами Леонова, у Врадіївці панує «атмосфера терору й страху». «Протягом трьох останніх років працівники райвідділу міліції зґвалтували й убили п'ятьох жінок. Було катовано 11 чоловіків із примусом визнати себе винними у цих зґвалтуваннях та вбивствах. Троє з них повісились, а один помер удома від тортур», – зазначив депутат.

«Ті, хто не був там, не можуть відчути на собі, який це жах, у яких умовах живуть люди – вони просто залякані, вони плачуть, вони благають про допомогу, проте вони вже оговталися і взяли владу в свої руки. Працівники райвідділу в повному складі сховалися від протестувальників у підвалі, а ті „беркутівці“, які прибули з Миколаєва, боялися заїхати в село і стояли на в'їзді до населеного пункту», – озвучив нардеп своє бачення ситуації.

Едуард Леонов також заявив, що по ночам міліція почала обдзвонювати людей і залякувати, щоб вони не виходили на акції протесту.

Нагадаємо: 2011 року у Врадіївці вбили 15-річну дівчинку. Вбивцю досі не знайшли. За інформацією миколаївської правозахисниці Олени Кабашної, у 2012 році у Врадіївці зґвалтували і вбили ще одну жінку.

26 червня 2013 року місцеву жительку Ірину Крашкову зґвалтували і жорстоко побили. За її словами, нападників було троє: двоє міліціонерів (Євген Дрижак та Дмитро Поліщук) і місцевий таксист на прізвище Рябіненко. Рябіненка та Поліщука затримали відразу, суд постановив заарештувати їх на два місяці. Євгена Дрижака затримали лише після штурму розлюченими врадіївчанами місцевого райвідділку міліції. Раніше прокуратура стверджувала, що в нього є алібі: міліціонер перебував на нічному чергуванні, підтвердженням чого є відеозапис з відділку та свідчення колег Дрижака.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-07-2013 16:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100