29.03.2024 03:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Найнятий регіоналами провокатор у Луцьку на президенті Польщі розбив яйце. Відео

У президента Польщі Броніслава Коморовського, який перебуває з візитом у Луцьку, молодий чоловік кинув яйце.

«Під час візиту президента до Луцька була спроба кинути в нього яйце. Інцидент стався після виходу президента з собору, де він взяв участь у святій месі пам'яті жертв УПА», — повідомляє польський телеканал TVN 24.

Згідно з інформацією, чоловік, який намагався це зробити, затриманий.

За інформацією місцевих волинських ЗМІ, молодий чоловік таки кинув яйце в польського президента і забруднив йому піджак.

Пізніше у Волинській обласній міліції повідомили про затримання молодика, який міг розбити яйце на плечі Коморовського.

Там розповіли, що після меси глава польської держави підійшов поспілкуватися з віруючими, охорона Коморовського не заперечувала.

 

 

Серед тих, хто підійшов до президента, був 21-річний уродженець Запорізької області. Він підійшов до Комаровського і нібито розчавив у нього на плечі яйце.

Цей громадянин затриманий, він проходить огляд на предмет наявності в крові алкоголю.

За інформацією польських ЗМІ, зловмисник мав при собі рюкзак, на якому був напис «Свобода».

Разом з тим, у волинській обласній міліції агентству повідомили, що не мають інформації про наявність такого рюкзака у затриманого.

У свою чергу місцеві волинські ЗМІ повідомляють, що президент Польщі після інциденту не виявив жодних негативних емоцій і не озвучив жодних коментарів. Коморовський відразу ж змінив забруднений одяг.

Коморовський 14 липня прибув до Луцька, де разом з представниками української влади бере участь у заходах з нагоди 70-ї річниці Волинської трагедії.

Об 11.00 відбулося богослужіння за жертвами Волинської трагедії 1943 — 1944 років в кафедральному костьолі св. Петра і Павла. Разом з польським президентом у пам'ятних заходах бере участь віце-прем'єр України Костянтин Грищенко та керівництво обласної держадміністрації.

У суботу голова фракції «Свобода» у Волинській обласній раді Олександр Пирожик заявив, що «Свобода» не має наміру проводити акцій протесту проти візиту президента Польщі до Луцька 14 липня для участі в меморіальних заходах, пов'язаних з Волинською трагедією.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-07-2013 14:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100