25.04.2024 07:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Заяву регіонала Царьова проти вступу України до ЄС оплатив Медведчук

 

 

Народ, секунду. УП дала новину про регіонала Царьова, що він, мовляв, проти угоди з ЄС, і може поскаржитись у Конституційний суд, бо йому так Погребинський написав... Ну, ви всі читали. Читали ж? Так.

І — всі забалакали тему.

Подадуть чи не подадуть до КС? Що це за гра Януковича? Чи не Януковича? В чому тонкощі? Де багатоходова спецоперація? Ось що обговорюється.

А як на мене, головне в «тезах» Царьова для Forbes (зверніть увагу — це не інтерв'ю, а саме «тези») — в іншому.

«Под создание двухстороннего газотранспортного консорциума Россия была готова создать резервный фонд для Украины в $15 млрд. В обмен на это Украина должна была выйти из европейского энергетического пакета и создать консорциум с Россией. Об этом договаривались полгода назад. Но позже Украина вышла из договоренностей, чтобы не потерять лицо перед европейскими партнерами. Но не стоит забывать, что накануне выборов 2015 года важно получить кредит, для того чтобы нормально пройти избирательную кампанию».

1) Росія давала нам 15 ярдів баків? Нехай навіть (як він говорить далі) у «своп», ніби це безвідсотковий кредит — але давала? Ти бач, як цікаво. А чому ж тоді про це ані слова ніхто не казав?

Росія уже скільки років обіцяє нафтові ріки й золоті береги, якщо Україна прибіжить і помахає хвостиком. Але ніколи не конкретизує глибини рік і висоти берегів. А тут раптом — бах: 15 ярдів. Дивовижно — саме стільки нам і МВФ обіцяв...

Коротше, у Москві взагалі знають, що «робили» таку пропозицію? І ще й ПІВТОРА РОКИ ТОМУ? )))

2) А потім Київ (читай — Янукович) із угоди «вийшов», «штоб нє потєрять ліцо».

О як. Тимошенко він не випустив, тут йому на своє ліцо перед Європою було плювати — хоча саме це стало прекраснорю відмазкою для МВФ не давати нам повністю вже згадані 15 мільярдів. І от спочатку він відмовився від 15 мільярдів МВФ (неясно чому), а потім — від 15 мільярдів РФ, «штоб нє потєрять ліцо».

Щяс всплакну. Отакенними слізьми. На всьо ліцо.

3) «...не стоит забывать, что накануне выборов 2015 года важно получить кредит, для того чтобы нормально пройти избирательную кампанию» — а от за таке, як казав Остап Бендер, «убивают из рогатки».

І я далеко не тільки про редактора Forbes, котрий не знає, де і навіщо існують коми при «для того»))) Я таки про депутата Царьова. Оце так палять керівництво?! Та в асфальт би вас, пане депутат, закатати й терикон згори насипати!

... Якби, звісно, Партія регіонів була така крута і монолітна, як видається нашим панікерам.

Але реалії інші. «Крута і монолітна» — це Сім'я. Всі решта, незалежно від партприналежності, най прилаштовуються як хочуть, привіт від «академіка» Мельника. Ну, от і прилаштовуються.

Зокрема, щодо товаріщя Царьова склалося серед мене враження, що виступив він кимось на кшталт того парубка, котрий не так давно яйцем жбурнув у Коморовського.

Необізнані люди припускали (в публічних блогах), що той парубок отримав бабло за яйцеметання від якого-небудь Медведчука. Натомість люди обізнаніші припускали (в приватних розмовах), що, навпаки, парубок хотів показати, який він герой, і вже тоді отримать бабло. А також — доступ до подальшого розподілу бабла. Причому таки від Медведчука.

Скидається, що і Царьов би не проти отримать бабло від умовного Медведчука. Або й від безумовного: адже в цьому матеріалі Forbes він Медведчука ненав'язливо хвалить.

У цьому контексті питання одне: це у Медведчука завелося неміряно бабла — чи це, навпаки, з метою економії бабла вміло створюється ажіотаж серед різних хворих на «русскомірство головного мозга»?

Бо ж де більша пропозиція робочої сили — там їй менше платять, еге ж?

А про 15 мільярдів непогано б спитати в Азарова. Він тут наче з відпустки вийшов — тож, колеги, «слОвімо його», поки знову не втік ;)))

 

 

Олександр Мехельсон

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-08-2013 13:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100